ALANYA VLIJMEN

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1971 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Alanya Vlijmen. Meer weten? Ontdek meer

3 feb 2023 om 20:38 Na 1.5 uur maar even gebeld waar mijn pizza bleef! Kwam er toevallig op dat moment net uit 1.5 uur En nee bestelling was niet op een drukke zondag geplaatst. Na 1 uur en 50 minuten was hij er dan.. helaas niet te vreten hij was wel warm enige posit
2 feb 2023 om 23:08 Eten was koud heel erg jammer voor een vaste klant, geen goede start om de visite te laten proeven....
2 feb 2023 om 6:56 Eten is erg lekker en veel
31 jan 2023 om 22:48 Helemaal prima, 13 piza’s mooi op tijd
30 jan 2023 om 20:08 Heb goed gegeten eten was er snel smaakte goed
28 jan 2023 om 21:14 Erg lekker gegeten! Goed warm en voor een zaterdag nog redelijk snel bezorgd
26 jan 2023 om 8:10 Heeerlijjk!!!
23 jan 2023 om 20:47 Niks mis mee! Gewoon zoals altijd lekker eten!
22 jan 2023 om 16:01 Altijd lekker, alleen dit keer waren de frietjes totaal niet gaar... lijkt me niet heel moeilijk om frietjes gaar te krijgen maar goed kan gebeuren. Vind trouwens 3 euro bezorgkosten in vlijmen wel heel duur. Ik woon letterlijk om de hoek.
22 jan 2023 om 1:45 Goede schone eten, alleen jammer dat bezorgkosten in vlijmen zelf ook 3,- is
21 jan 2023 om 22:37 Eten was lekker maar de gorgonzola kaas was vergeten op mijn pizza. Eten was keurig op tijd.
21 jan 2023 om 20:29 Ik vind het waardeloos als je hebt betaald dat je dan pas ziet hoelang je moet wachten op je eten.