ALANYA VLIJMEN

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1871 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Alanya Vlijmen. Meer weten? Ontdek meer

29 sep 2022 om 19:57 Matige kwaliteit
28 sep 2022 om 7:44 Het eten was er deze keer echt super snel, al vaker besteld en dan vaak wat langer maar nooit later dan de aangegeven tijd, dus top! Hele fijne zaak en lekker eten.
25 sep 2022 om 20:17 Precies op de afgesproken tijd bezorgd
23 sep 2022 om 22:22 Zoals gewoonlijk weer snel bezorgd en heerlijk gegeten
23 sep 2022 om 10:22 Zoals gewoonlijk zeer goed.
19 sep 2022 om 13:11 Turks brood was hard en taai, ik had döner besteld en kreeg kip döner, kaas was verbrend op de pizza en de pizza's was koud
18 sep 2022 om 20:33 Tevreden
12 sep 2022 om 21:00 Naar het eten had ik gelijk buikpijn en was meteen aan de diarree.
11 sep 2022 om 22:37 Bezorgtijd was 20-45 min. Na 1u en 15 min kwam de bestelling. Na paar hapjes werd ik gelijk ziek. Voor mij nooit meer.
4 sep 2022 om 21:17 Lekker eten! Top bezorging en prima prijs! Wat wil je nog meer :)
31 aug 2022 om 18:35 De bezorger kwam aanrijden en liep naar de poort toe en niet verder. Hij zegt tegen mij dat ik het eten moet halen van hem. Terwijl ik bezorgkosten betaald heb. Er zat een vlieg in mijn eten en geen nieuwe gekregen.
29 aug 2022 om 9:15 Verschikkelijk slecht, eten duurde 2 uur voordat het er was en alles was koud. Kon geen korting of niks gegeven worden. Never nooit meer klote tent